Gör arbetet till en njutning med redskap från

Snöslungor

Nysnö eller stora snöhögar med hård och frusen snö. En STIGA snöslunga städar snabbt bort snön. De har justerbara utkaströr och reglage på handtagen som gör dem mycket enkla att använda utan att frysa om händerna. Du kan välja mellan en- eller tvåstegssnöslungor, det finns en maskin för att hantera alla typer av snö och ytor

Gräsklippning

Från traktorer till robotgräsklippare, hos oss hitta du rätt gräsklippare för just dina behov.

Sågning

Oavsett om du är semesterfirande trädgårdsmästare eller professionell landskapsarkitekt, innehåller STIGAs sortiment produkter för alla behov.

Motorsågarna är utrustade med ergonomiska handtag och antivibrationssystem gör STIGAs motorsågar de svåra uppgifterna enkla. Från sågning av stockar till beskärning av träd, STIGA erbjuder ett sortiment av batteridrivna, elektriska och bensindrivna motorsågar för alla behov. Med vårt urval av tillbehör hittar du allt du behöver på ett och samma ställe.

Trimning och röjning

Oavsett om du behöver hantera envist ogräs eller trimma kanterna på din gräsmatta, har vi en grästrimmer eller gräsröjare för dina behov.

Rengöring

Håll dina utomhusytor rena från löv, lera, damm och smuts med vårt sortiment av rengöringsmaskiner.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs vår Integritetspolicy

Kontakta oss