Upplev fjällen på en skoter från

Din Polaris återförsäljare i Funäsfjällen

Allt började med en stor passion för skoteråkning och som senare födde idén till att starta och driva en butik, ProEngine.

Vi vill att ni får dela samma glädje som vi och ge er den bästa möjliga upplevelsen på eran polaris.

Hyra en skoter?

Kontakta gärna någon av våra samarbetspartners:

RMK

PRO RMK erbjuder omedelbart lyft och blixtsnabb respons. 2025 Boost och 9R PRO RMK-modeller är upp till 3,2 kg lättare och har ett omkonstruerat gassystem, 2,54 cm lägre säte, förbättrad rengöring av löpbrädan och en lättare strålkastare för förbättrad koppling och kontroll för att erbjuda den bästa RMK-upplevelsen hittills.

Switchback

När turen går från den preparerade leden till enkelspåret, sedan från det frusna träsket till myren, kan mångsidigheten hos en Switchback-skoter inte slås. Nytt för 2025 inkluderar alternativet för Patriot 9R-motorn för vridmoment från kurva till kurva och blixtsnabb respons utan viktkompromisser.

INDY

Följ ledens terräng med snöskotern som din förlängda arm ta kurvorna precist med lätthet. När snön börjar falla erbjuder INDY XCR-skotrar accelerationen, hållbarheten och prestandan för att dominera alla typer av tuff terräng som kommer i din väg. Var beredd att få vänta på dina vänner.

Nordic Pro

Nordic Pro levererar överlägsna ledkörningsegenskaper, med en 38 cm bred drivmatta och Polaris race IFS. 146 IGX bakre fjädring med 2.0 Cobra-drivmatta ger flyt och dragkraft i alla snöförhållanden, vilket ger Nordic Pro 146 sann köra-överallt-kapacitet.

Titan Nordic Pro

Oavsett om ditt arbete är arbete, eller ditt arbete är roligt – komfort, kontroll och tålighet är inbyggda rätt in i TITAN. Från tundran, till stigarna, till den djupa snön, utforska längre med förtroende.

TITAN ProStar S4

TITAN levererar oöverträffat flyt och smidighet. Med en ledad bakre fjädringsdesign som inte kräver några justeringar för att gå från körning med passagerare till dragande av stora laster och gör att du enkelt kan backa över hinder.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs vår Integritetspolicy

Kontakta oss