Polaris Prostar S4 Titan Adv 155 Axys

Polaris Prostar S4 Titan Adv 155 Axys

203.900,00kr

Årsmodell: 2023
Färg: Svart
Pris från: 203 900kr

AXYS plattformen på TITAN ger föraren balanserad kontroll i alla körsituationer – solo, 2-up, med last ombord eller bogsering av en last. Denna plattform levererar oöverträffad körning och hantering både på och utanför leden med överlägsen smidighet och prestanda i djup snö.

Branschens enda bromssystem med en integrerad mellanaxel för bromsskivan.

PowderTracs® fotsteg erbjuder en optimerad design för maximal snörensning samtidigt som extrem styrka bibehålls. De utökade utskärningarna minimerar snö- och isuppbyggnad. Fotstegen har utformats för att ge bekväm ergonomi för både sittande och stående körning.

Den beprövade, mångsidiga Cobra-drivmattan ger utmärkt off-trail flyt och aggressiv dragkraft på spåret. De starka, styva klackarna kommer inte att vikas som på några av lössnömattornas, mera flexibla kammar.

Den ledade bakre fjädringen ger enastående körning och hantering under alla förhållanden både på och utanför leden. Den ger en följsam åktur på leden och kan absorbera stötarna utanför leden. Fjädringsgeometrin har optimerats för säker körning med släp, och den bakre delen av skidan styrs upp för enkel backning över hinder. Dessutom krävs inga justeringar vid växling mellan solokörning eller körning med passagerare eller vid dragning av en stor last.

Högpresterande, justerbara och ombyggbara FOX® QS3 Clicker-stötdämpare erbjuder enkel justerbarhet före körning och ger enastående prestanda på och utanför spåret. Den separata behållaren ger god värmeavledning och säkerställer genomgående enastående prestanda under alla körförhållanden.

TITAN erbjuder oöverträffad last- och släpkapacitet. Med en släpkapacitet på 545 kg. kan du dra mer än på någon annan snöskoter. Dessutom gör maskinens integrerade monteringssystem att föraren enkelt och snabbt kan lägga till eller ta bort last.

Innovativt, TITAN-exklusivt förvaringssystem optimerar bekvämligheten och säkerheten för att transportera last. Med en branschledande lastkapacitet på 39 kg så möjliggör designen en maximal förvaring med eller utan passagerarsätet. Perfekt för att fylla med fiskeredskap, verktyg, ved och mycket mer.

Mångsidig, mobil dragkraft finns alltid tillgänglig där du kör med denna kraftfulla integrerade vinsch. Den kan köras med skotermotorn tomgång eller avstängd och kan monteras baktill på skotern. Använd vinschkraften för att ta loss ett fastkört fordon, flytta stora föremål och ta itu med tuffa jobb.

Denna bränsletank med stor volym ger utökad räckvidd och kommer att ge de som behöver köra långt utanför lederna extra sinnesro. Att minimera behovet av att transportera extra bränsle frigör ännu mer lagringsutrymme för annan last.

Passagerarsätet Lock & Ride Versa Touring är standard på TITAN Adventure. Passagerarfotstöd och handvärmare ger maximal komfort.

Egenskaper

Färg: Black
Styre: Steel w/Mountain Hoop
Elstart: Standard
Back: H-L-N-R
Mätare: Polaris Interactive Digital Display
Säkerhetssystem: Option
Bränslemätare: Electronic
12V uttag / RCA: Standard
Hand- & tumvärmare: Standard Adjustable
Uppvärmda passagerarhandtag: Standard
Speglar: Standard
Säte: AXYS Modular Passenger Seating
Lastrack och dragkrok: Standard
Ruta: AXYS Tall 20″, Smoke

Vid intresse och mer information  är du välkommen att kontakta oss på  ✉mail – Info@proengine.se eller  📞 Telefon – 0684 400 33

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs vår Integritetspolicy

Kontakta oss