Polaris 650 SKS 146

Polaris 650 SKS 146

169.900,00kr

Årsmodell: 2023
Färg: vit/grå/lime
Pris från: 169 900kr

Den förarorienterade Matryx-plattformen har en skoterrcross-inspirerad förarplats för bästa kontroll utan större ansträngning . Matryx framfjädring och 146 IGX bakfjädring ger överlägsen prestanda på led, med Polaris IFP-stötdämpare för konsekvent prestanda.

Matryx-plattformens förarmiljö är ergonomiskt utformad och anpassad för maximal kontroll och ökad prestanda, samtidigt som den är mindre ansträngande för dig som förare. Inspirationen och utformningen är hämtad från snöskotercrossen.
Smalare förarplats 122 mm smalare konsol och 76 mm smalare vid knäna ger en mer mobil förarupplevelse som ger full rörelsefrihet för enkel kontroll. Maximerat vindskydd & minimalt motstånd Cfd-designverktyg (Computational Fluid Dynamics) säkerställer maximalt vindskydd och minimalt motstånd för en varmare och bekvämare åktur. Formade sidopaneler Öppnar en ny dimension för förarens rörlighet så att föraren kan röra sig runt maskinen snarare än att begränsas av den. Vindskydd Förbättrad ben- och underkroppskomfort och skydd. Förbättrad vindrutedesign för handskydd och mindre vindtryck. Uppdaterad geometri för förbättrad aerodynamik.

Polaris exklusiva 2.0 Crossover-drivmatta har en rak kamdesign med styv bas för ledprestanda, med mjuka och flexibla kamspetsar för utmärkt djupsnöflyt. Utformad med hållbarhet som första prioritet för crossover-åkare Full montering av mattclips för glidskenornas hållbarhet. Styv kamgeometri med flexibla sektioner för grepp på leden och lyft utanför leden.

IGX-bakfjädring och Polaris IFP stötdämpare gör att SKS kan köras komfortabelt på lederna, samtidigt som den lekfullt kan ta sig an den djupare snön.

Polaris Internal Floating Piston-stötdämpare (IFP) ger både hållbarhet och hög prestanda. De presterar tillförlitligt under de tuffaste förhållandena och levererar också en bekväm åktur med kontroll.

Egenskaper

Färg: (White/Gray/Lime)
Styre: One Piece Hooked
Elstart: Standard
Back: PERC
Mätare: Polaris MessageCenter Gauge
Säkerhetssystem: Option
Bränslemätare: Electronic
12V uttag / RCA: Accessory
Hand- & tumvärmare: Smart Warmers
Uppvärmda passagerarhandtag: Accessory
Speglar: Accessory
Säte: Matryx Performance
Lastrack och dragkrok: Accessory
Ruta: 88×74

Dimensioner

Torrvikt, kg: 238
Längd (mm): 3359
Bredd (mm): 1103
Höjd (mm): 1346
Spårvidd (cm) / (tum/cm): 39 / 99.1
Bränsletank volym (Liter): 43.5

Motor & drivlina

Motor / Kylning: Liquid Cooled
Cylindrar (antal) / Volym (cc): 2-650
Borrning x slaglängd (mm): 74.8×74
Tändning: Patriot 3DS
Avgassystem: Single, 3 Stage VES
Bränslesystem: Cleanfire Injection
Typ av skivbroms: Matryx Stealth
Drivsystem: Chaincase
Variator: P-85 / TEAM LWT

Fjädring

Framvagn: RMKAdjustable
Fjädringsväg fram (mm): 236
Stötdämpare fram: Polaris IFP
Skidor: Gripper
Boggie: PRO-CC
Främre boggiestötdämpare: Polaris IFP
Bakre boggiestötdämpare: Polaris IFP
Matta Bredd / längd / höjd (mm): 15 x 146 x 2.0 Crossover

Vid intresse och mer information  är du välkommen att kontakta oss på  ✉mail – Info@proengine.se eller  📞 Telefon – 0684 400 33

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs vår Integritetspolicy

Kontakta oss